3 kristallen die helpen bij slapen

Heb jij moeite met in slaap komen? Er zijn verschillende dingen die je kunt doen: kijk niet op je telefoon voordat je gaat slapen, probeer niet te eten net voordat je gaat slapen en mediteer een paar minuten voordat je in bed stapt. Maar wist je ook dat kristallen kunnen helpen bij een goede nachtrust? In deze blog lees je welke kristallen jou kunnen helpen met slapen en met dromen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde en jouw hart. Dit kristal maakt je liefdevol, vriendschappelijk, rustig, harmoniseert en zorgt dat je jezelf accepteert zoals je bent. Al deze eigenschappen zorgen er voor dat je minder stress ervaart en dat je minder piekert, waardoor je makkelijker in slaap kunt komen!

Amethist

Amethist heeft een hele fijne, rustgevende energie. Dit kristal biedt innerlijke rust, kalmte en evenwicht, waardoor jij rustig in slaap kunt komen. Leg het kristal onder je kussen zodat de energie nog beter zijn werk kan doen.

Celestien

Celestien werkt kalmerend, trekt geluk aan en helpt je dromen te herinneren. Het kristal wordt ook wel de engelensteen genoemd, omdat het helpt bij het contact leggen met engelen en gidsen. Hierdoor heeft een positieve werking op het onthouden van je dromen, omdat het makkelijker wordt om boodschappen door te krijgen.⁠ De kalmerende werking zorgt er ook voor dat je goed in slaap kunt komen.

Nu weet je welke kristallen jij in je slaapkamer moet leggen om goed in slaap te komen: gebruik hiervoor amethist en rozenkwarts. Wil je je dromen beter onthouden? Leg dan een stuk celestien naast je bed. Leg het kristal onder je kussen om de energie nog beter te voelen! Slaap zacht.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het slapen en het herinneren van je dromen? Bestel dan de Dromen Box! In deze box vind je producten die jou helpen bij het inslapen en het herinneren van je dromen: een dromendagboek, dromen thee, rozenkwarts en een zijden slaapmasker. Als digitale bonus krijg jij het e-book: ‘Get the sleep you want’ geschreven door Hanneke Peeters van Rock Your World.

Disclaimer: Cosmic Box geeft alleen advies over de mogelijke werking van kristallen. Gebruik kristallen nooit ter vervanging van medicatie of een gezonde leefstijl.