5x Spirituele cadeautips

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die zich bezighoudt met spiritualiteit en zelfontwikkeling? Het vinden van een geschikt cadeau is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het voor een persoon is met interesses waar jij je iets minder goed in kunt vinden. Daarom hebben wij voor jou 5 spirituele cadeautips op een rijtje gezet! Hopelijk geeft het je wat inspiratie en weet je het perfecte cadeau uit te kiezen.

1. Kristallen

Met kristallen kun je bijna niet de mist in gaan, de magische werking van kristallen en edelstenen kan je ondersteunen in het beoefenen van spiritualiteit. Er zijn zo veel verschillende soorten met verschillende werkingen, dat er voor iedereen wel een ideaal kristal te vinden is. Voor iedereen is weer een ander kristal het meest geschikt, dus hier vind je een aantal kristallen die voor iedereen fijn kunnen zijn.

Het dieppaarse kristal Amethist is misschien wel één van de meest bekende kristallen. Het stimuleert de spirituele ontwikkeling en biedt innerlijke rust, kalmte en evenwicht.

Het helder witte kristal Seleniet werkt beschermend, ontspannend en inzichtgevend. Het bevordert harmonie, rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving, waardoor je makkelijker in contact komt met je intuïtie.

Bergkristal heeft een krachtige reinigende en zuiverende werking. Het kristal kan ook gebruikt worden om een ruimte energetisch te reinigen en om andere kristallen mee op te laden. Dit kristal zorgt voor een fijne, rustige energie.

Het zachtroze kristal rozenkwarts is de steen van het hart. Dit zachte, liefdevolle kristal is perfect om te gebruiken bij oefeningen voor zelfliefde en self-care.

2. Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn inzichtkaarten die je op een toegankelijke en makkelijke manier kunnen ondersteunen, inzicht geven en helpen bij het maken van keuzes en het ondersteunen van je intuïtie. Orakelkaarten zijn niet hetzelfde als tarotkaarten, hierbij heb je namelijk geen kennis nodig van symboliek en kun je de betekenis van de kaarten direct aflezen. De kaarten kunnen je helpen om helderheid en duidelijkheid te krijgen voor jezelf.

3. Dagboeken

Schrijven in een dagboek is een hele fijne manier om jezelf beter te leren kennen en bewuster te worden. Het geeft inzicht en helderheid en helpt je om gebeurtenissen van de dag op een rijtje te zetten. Je kunt verschillende dagboeken gebruiken voor verschillende doelen, zo kun je de betekenissen van je dromen beter leren kennen met een dromendagboek, werken aan je zelfliefde met de self love journal of kun je leren je eigen realiteit te creeëren door te manifesteren met een manifestatiejournal. Dit zijn een aantal voorbeelden van verschillende typen dagboeken die je kunnen helpen bij het ontdekken van spiritualiteit.

4. Spirituele box

Je kunt iemand ook een Cosmic Box abonnement of een éénmalige box cadeau geven! Members krijgen iedere maand een cadeautje van het universum thuisbezorgd. Iedere box heeft een ander thema en is gevuld met minimaal 4 producten. Ook is er elke maand een digitale bonus (zoals een e-book, meditatie of online cursus). Je kunt ook één box cadeau geven en een onderwerp kiezen dat het meest bij die persoon past.

5. Smudge set

Met een smudge set van palo santo en salie kun je oude energieën verwijderen en daarmee de energie van een ruimte of van je aura reinigen en herstellen. Het helpt om negatieve energie weg te houden en je eigen aura op die manier te beschermen.

Meer inspiratie nodig?

Hopelijk heb je inspiratie op kunnen doen uit deze blogpost en kun je een mooi cadeautje samenstellen! Ben je toch op zoek naar een ander idee? Neem even een kijkje in onze webshop, misschien kom je een ander leuk cadeau tegen.

Heb je toch nog geen idee wat je het beste kunt kopen? Er zijn altijd nog giftcards! Zo geef je jouw persoon de mogelijkheid om zelf een magisch cadeautje uit te kiezen.