Chakra meditatie muziek

Chakra meditatie is een vorm van mediteren waarbij je de zeven knooppunten van energie, die verdeeld zijn over je lichaam, stuk voor stuk af gaat. Je neemt elk punt dan ook als focuspunt tijdens de meditatie. Het doel is om elke chakra te openen en van nieuwe energie te voorzien zodat je weer in balans komt.

Met de juiste oefening in de vorm van chakra meditatie, kun je echter leren voelen. De sensaties in je lichaam en de verbinding tussen mentaal en fysiek. Chakra healing is dan ook onderdeel van deze meditatievorm. Veel mensen hebben baat bij chakra meditatie en merken dat het meer diepte en geluk aan hun leven heeft gegeven doordat ze aandachtiger met lichaam en geest bezig zijn.

Tijdens de meditatie is het ook goed om de kleur van je chakra te visualiseren. In de link in bio vind je een playlist voor de verschillende chakra’s. In de Cosmic box vind je 7 verschillende wierook, die elk een Chakra vertegenwoordigen. Door bij je chakra meditatie de juiste wierook aan te steken, kun je nog meer verdiepen in het chakra energieveld.

Hierbij vind je de link voor de Chakra meditatie muziek