De Gouden Driehoek – amethist, bergkristal en rozenkwarts

De Gouden Driehoek is een krachtige combinatie van 3 kristallen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. In deze blog wordt uitgelegd wat de werking van de Gouden Driehoek is en hoe je deze kunt gebruiken.

Individuele werking kristallen

Laten we eerst naar de individuele werking van deze kristallen kijken. Amethist geeft rust en zorgt voor zelfinzicht, bergkristal reinigt en zuivert en rozenkwarts maakt liefdevol en harmoniseert.

Werking Gouden Driehoek

Wanneer deze 3 kristallen bij elkaar worden geplaatst, zorgen ze voor een optimale positieve energiestroom en brengen ze alle aanwezige energie in balans. De energie van deze kristallen past zo goed bij elkaar, dat zij samen de naam ‘De Gouden Driehoek’ hebben gekregen. Gebruik de Gouden Driehoek om ruimtes in je huis te voorzien van een fijne energie, zoals je slaapkamer, woonkamer of jouw werkplek.

Hoe gebruik je de Gouden Driehoek?

Begin als eerst met het reinigen van je stenen, bijvoorbeeld met Palo Santo. Kies hierna een plek in je huis waar jij een positieve flow kunt gebruiken. Houd de stenen in je hand en sluit je ogen. Voel de fijne energie van de stenen en zet de intentie dat jij de ruimte met deze energie wilt vullen. Leg de stenen met aandacht neer in een driehoek. Je kunt de Gouden Driehoek op een plekje in je huis leggen, maar je kunt ze ook met je meedragen in je broekzak of tas.

Wil jij jouw huis ook vullen met positieve energie? Word Cosmic Box member en ontvang deze maand de Kristallenbox met een prachtige Gouden Driehoek, peacock pyriet en Palo Santo.