De werking van peacock pyriet

Peacock Pyriet is een edelsteen met prachtige kleuren: net zoals een pauwenveer kan deze steen bijna alle kleuren van de regenboog dragen. Ben je benieuwd wat Peacock Pyriet voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Vrolijke energie

Peacock Pyriet wordt ook wel borniet of de heksensteen genoemd en wordt gevonden in Mexico. Deze steen geeft zelfvertrouwen, maakt je daadkrachtig en bevordert zelfstandigheid. De prachtige kleuren (blauw, paars, roze, geel en zilver) werken in op al jouw chakra’s, wat je vrolijk en optimistisch maakt. Verder helpt het je jouw doelen te realiseren en om je te aarden.

Beschermt tegen negatieve invloeden

De vrolijke steen heeft nog een voordeel: het beschermt je tegen negatieve energie en emoties van anderen. Heel geschikt voor hooggevoelige mensen die het lastig vinden om zichzelf af te sluiten.

Helpt bij stress, vermoeidheid en depressie

Heb je stress of ben je vermoeid? Deze steen zal helpen om de klachten te verminderen. Draag de steen ook bij je als je last hebt van depressies, de energie zal jou lichter laten voelen.

Positiviteit

Je weet nu wat peacock pyriet voor jou kan betekenen: de energie van de steen maakt je vrolijk, optimistisch en daadkrachtig. Het kan ook helpen bij depressieve gevoelens en stress. Draag deze vrolijke steen daarom bij je om positief te blijven!

Wil jij jouw eigen stuk peacock pyriet? Klik hier om naar de shop te gaan!

Disclaimer: Cosmic Box geeft alleen advies over de mogelijke werking van kristallen. Gebruik kristallen nooit ter vervanging van medicatie of een gezonde leefstijl.