Handlezen – dit betekent je hartlijn

Handlezen wordt al eeuwen lang gebruikt om het karakter van een persoon te ontdekken. Door de vorm van de hand, de vingers en de lijnen in iemands hand te lezen kun je iets over het karakter, de eigenschappen en aanleg van die persoon zeggen.

Bij handlezen wordt er onder andere gekeken naar de lijnen op iemands hand. In deze tweede blog (in een reeks van 4) wordt de hartlijn uitgelicht!

Als je naar je hartlijn kijkt kun je ontdekken hoe jouw emotionele belevingswereld er uit ziet en welke relaties je in je leven hebt. Ook zegt de lijn iets over je fysieke hart- en vaatstelsel.

Plaats van de lijn

De hartlijn is de eerste lijn die op je handpalm onder je vingers begint en ligt boven de hoofdlijn. De lijn begint onder je wijs- of middelvinger en loopt naar de buitenkant van je handpalm, onder je pink.

Begin

Begint de lijn onder je wijsvinger? Dan ben je een betrouwbaar persoon waar je op kunt bouwen.

Begint de lijn onder je middelvinger? Dan ben je waarschijnlijk wat minder gepassioneerd in relaties.

Begint de lijn tussen je wijs- en middelvinger? Dan wordt je heel snel verliefd als je iemand leuk vindt.

Lengte

Een korte, maar diepe lijn laat zien dat je een erg trouw persoon bent in de liefde. Is de lijn lang? Dan ben je romantisch en heb je sterke emoties.

Diepte

Is de lijn heel duidelijk en diep aanwezig op je hand? Dat laat zien dat je veel emotionele diepgang hebt en gevoelig bent. Is de lijn juist zwak en dun? Dan heb je waarschijnlijk minder emotionele diepgang en ben je emotioneel wat oppervlakkiger. Is jouw hartlijn vaak onderbroken? Dit kan laten zien dat je waarschijnlijk veel korte, vluchtige relaties hebt.

Wil jij je nog verder verdiepen in handlezen? Word dan Cosmic Box member en ontvang de handlezen box! Met de producten en digitale bonus uit deze box ga jij kennis maken met handlezen. Ook vind je producten waarmee je je handen verzorgt of je handen gebruikt.