Handlezen – dit betekent je levenslijn

Handlezen wordt al eeuwen lang gebruikt om het karakter van een persoon te ontdekken. Door de vorm van de hand, de vingers en de lijnen in iemands hand te lezen kun je iets over het karakter en eigenschappen en aanleg van die persoon te zeggen.

Bij handlezen wordt er onder andere gekeken naar de lijnen op iemands hand. In deze eerste blog (in een reeks van 4) wordt de levenslijn uitgelicht!

Om met de deur in huis te vallen: een levenslijn zegt niks over hoe lang iemand leeft! Vaak wordt gedacht dat een korte levenslijn laat zien dat iemand een kort leven heeft. Dat is niet waar. De levenslijn zegt wél iets over je gezondheid, vitaliteit, wilskracht en levensenergie.

Plaats van de lijn

De levenslijn begint boven de duim en wijsvinger. De lijn loopt gekromd naar je pols to en eindigt ergens in het midden van je hand. De kromming, diepte en lengte kunnen allemaal iets zeggen over deze lijn:

Begin van de levenslijn

Als het begin van de levenslijn (tussen de duim en wijsvinger) duidelijk en scherp is, zonder veel extra lijnen, duidt dit vaak op een comfortabele jeugd zonder veel problemen. Als de start van de levenslijn ‘rommelig’ is, met veel extra lijnen, dan duidt dit vaak op een moeilijkere jeugd.

Lengte

Zoals eerder gezegd heeft de lengte van de levenslijn gelukkig niks met de daadwerkelijke lengte van je leven te maken. Is deze lijn bij jou lang? Dan heb je veel enthousiasme in het leven, een sterke wilskracht en veel levensenergie. Als je een kortere levenslijn hebt, ben je misschien wat makkelijker beïnvloedbaar, of je bent geneigd om je af en toe wat meer afhankelijk op te stellen tegenover anderen.

Kromming

Een persoon met een sterk gebogen levenslijn is nieuwsgierig, vrijheidsgezind en reislustig van aard. Loopt de levenslijn bij jou recht naar beneden? Dan ben je waarschijnlijk huiselijker ingesteld en hecht je veel waarde aan je thuisomgeving.

Diepte

Een diepe, ononderbroken levenslijn duidt vaak op liefde voor het leven en een makkelijker levenspad. Is de lijn lang en diep? Dan duidt dit op goede gezondheid en vitaliteit. Een zwakke lijn duidt vaak op wat minder energie en op een leven met minder avontuur.

Een onderbreking in de levenslijn kan wijzen op moeilijkheden of problemen in je leven, of op een grote verandering in je levensstijl. Een abrupt einde van de lijn duidt op iemand die sterk en fit is tot hij oud wordt.

Wil jij je nog verder verdiepen in handlezen? Word dan Cosmic Box member en ontvang de handlezen box! Met de producten en digitale bonus uit deze box ga jij kennis maken met handlezen. Ook vind je producten waarmee je je handen verzorgt of je handen gebruikt.