Handlezen – dit betekent je lotslijn

Handlezen wordt al eeuwen lang gebruikt om het karakter van een persoon te ontdekken. Door de vorm van de hand, de vingers en de lijnen in iemands hand te lezen kun je iets over het karakter, eigenschappen en aanleg van die persoon zeggen.

Bij handlezen wordt er onder andere gekeken naar de lijnen op iemands hand. In deze vierde blog (in een reeks van 4) wordt de lotslijn uitgelicht!

De lotslijn zegt iets over het vinden van je levensdoel, over je carrière, over succes in je leven en de voldoening die je uit je werk haalt.

Plaats van de lijn

De lotslijn bevindt zich op het midden van je hand, en loopt verticaal vanaf de pols naar je middelvinger (saturnusvinger). De lotslijn wordt daarom ook wel de Saturnuslijn genoemd.

Begin

Begint de lotslijn al vroeg op je handpalm, dicht bij je pols? Dan weet je al vroeg in je leven wat je wilt en zul je vroeg op je eigen benen staan.

Begint de lotslijn pas later op je handpalm, dichter bij je hoofdlijn? Dan zal je pas later in je leven je levensdoel begrijpen.

Begint de lijn vanuit of dicht bij de levenslijn? Dan betekent dat dat je in je carrière tegengehouden kunt worden door familie (bijvoorbeeld door een familiebedrijf).

Hoe verder de lotslijn van de levenslijn begint, hoe eerder je het ouderlijk huis zult verlaten om je eigen ding te doen en op je eigen benen te gaan staan.

Lengte en diepte

Is jouw lotslijn zeer duidelijk aanwezig en is de lijn ook lang? Je weet al vroeg wat je wilt, je bent zelfverzekerd en je hebt succes in je werk.

Een kortere lotslijn laat zien dat je pas later in je leven onafhankelijk wordt.

Mist de lotslijn bij jou, en heb je ook weinig andere lijnen? Dit kan duiden op druk en kritiek van andere personen in je leven, waardoor je minder initiatief toont.

Onderbrekingen

Heb je onderbrekingen in je lotslijn? Dan duidt dat op een verandering in je carrière, of een verandering in de manier waarom je leeft of naar het leven kijkt. Het kan ook duiden op een onderbreking van je werk voor een bepaalde tijd (bijvoorbeeld door zwangerschap of een sabbatical).

Gevorkte lotslijn

Begint de lotslijn gevorkt? Dan duidt dat op ondernemerschap: je kunt waarschijnlijk niet goed voor een ander werken en zult succes hebben als je zelf een bedrijf begint.

Wil jij je nog verder verdiepen in handlezen? Word dan Cosmic Box member en ontvang de handlezen box! Met de producten en digitale bonus uit deze box ga jij kennis maken met handlezen. Ook vind je producten waarmee je je handen verzorgt of je handen gebruikt.