Het verhaal

van The Cosmic Tribe

 

Ik verlang namelijk naar een wereld waarin feminiene kwaliteiten zoals intuïtie, vertragen en verbinden net zo veel worden geprezen als masculine kwaliteiten zoals doen, werken en dingen bereiken. 

– Meeka,

founder The Cosmic Tribe

 

Ik ga je een verhaal  vertellen

Het verhaal waarom ik The Cosmic Tribe ben begonnen

Ik ben The Cosmic Tribe begonnen met een missie: zo veel mogelijk anderen helpen om weer in verbinding te komen met zichzelf en met de wereld om hen heen. 

Ik ben namelijk heel erg lang niet in verbinding geweest met mezelf..

In 2019 kreeg ik namelijk een burn-out. Een combinatie van te veel werken, het verbouwen van een huis, perfectionisme en niet luisteren naar je lichaam. Hét recept voor een paar maanden verplicht niks doen.

Anders leven

In die periode ben ik gaan inzien dat ik anders moest gaan leven. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in ‘mysterieuze‘ dingen zoals astrologie, maar nu werd ik er nog meer naar toe getrokken. Door mijn spirituele kant te onderzoeken en door te gaan mediteren heb ik in deze periode rustzelfliefde en innerlijke wijsheid gevonden. Ik durf op mijn intuïtie te vertrouwen en ben tot inzichten gekomen die ik anders nooit (of misschien veel later in mijn leven) had verkregen.

Dat wilde ik aan zo veel mogelijk anderen laten zien! Ik ben in die tijd Cosmic Box begonnen: een spirituele verrassingsbox met iedere maand een ander thema. Vanaf het begin was het een succes: op het hoogtepunt ontvingen 950 members iedere maand een box. 

Niet meer in verbinding met mezelf

Maar privé was het minder een succes: ik had geen tijd voor mezelf, werkte van deadline naar deadline en ging steeds vaker aan mezelf voorbij. Ik stond op een punt dat ik weer bijna in burn out belandde.. En daarom heb ik na 2 jaar de moeilijke keuze gemaakt om te stoppen met het bedrijf en het te veranderen naar iets waarmee ik wél in verbinding met mezelf bleef: een online community

Balans

Ik verlang namelijk naar een wereld waarin feminiene kwaliteiten zoals intuïtie, vertragen en verbinden net zo veel worden geprezen als masculine kwaliteiten zoals doen, werken en dingen bereiken. Ik wil anderen helpen weer een balans te vinden tussen deze masculiene en feminiene energie. Helpen weer in contact te komen met hun intuïtie en een gids zijn voor transformatie. En vanuit deze visie is The Cosmic Tribe ontstaan!

Magisch platform

The Cosmic Tribe is een magisch platform waar je leert over intuïtie, je feminiene energie inzetten, astrologie, de maan, transformatie en schaduwwerk. In de tribe worden iedere maand masterclasses gegeven door experts over deze onderwerpen, luister je naar meditaties en ontmoeten we elkaar tijdens live classes en rituelen. Verder kan je verbinden met like-minded soul sisters in de warme community. Er zijn al meer dan 150 tribe members, en wij staan klaar om je te verwelkomen! 

The Cosmic Tribe

Benieuwd naar de tribe?

 

Lees hier alles over de magische community.

 

meer over The Cosmic Tribe