6 Kristallen voor meer zelfliefde

Rozenkwarts is één van de bekendste kristallen voor zelfliefde, maar er zijn natuurlijk meer kristallen die je kunnen helpen om wat liever voor jezelf te zijn en meer van jezelf te gaan houden. In deze blogpost lees je over de fijnste kristallen voor meer zelfliefde.

Malachiet

Wist je dat alle groene kristallen inwerken op je hartchakra? De energie van groene kristallen laat de liefde weer door je hart stromen. Verder helpt malachiet je om je emoties tot rust te brengen.

Groene aventurijn

Naast dat ook groene aventurijn inwerkt op je hartchakra, helpt dit kristal om geluk aan te trekken. Het maakt je ook ontspannen en geeft je een fijn en gelukkig gevoel.

Rode calciet

Rode calciet zorgt voor innerlijke rust en filtert negatieve energie uit een ruimte. Het opent jouw hartchakra waardoor de liefde voor jezelf weer kan gaan stromen.

Rhodoniet

Rhodoniet helpt bij het tegengaan van zelfsabotage en negatieve gedachten over jezelf. Dit is een erg fijn kristal wanneer je heel streng voor jezelf kunt zijn, het helpt om jezelf de liefdevolle vergeving te geven die je nodig hebt. Ook geeft het zelfvertrouwen en helpt het de vrouwelijke energie weer in balans te brengen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is hét kristal van de liefde. De rustige en lieve energie van dit kristal zorgt dat je verzacht en met een liefdevolle blik naar jezelf kan kijken. Met dit kristal op zak kun je liever zijn voor jezelf en meer zelfcompassie voelen. Ook kan het kristal helpen bij het accepteren van jezelf en het verbeteren van je zelfbeeld.

Rhodochrosiet

Dit liefdevolle kristal brengt compassie en zelfliefde en helpt bij het helen van oude wonden, gevoelens en trauma’s. Rhodochrosiet helpt om meer liefde en acceptatie te voelen voor het innerlijk kind.

Een aantal van deze mooie liefdevolle kristallen zijn verkrijgbaar in de webshop, klik hier om naar de pagina te gaan. Ook staat Cosmic Box deze maand in het teken van zelfliefde, als je benieuwd bent naar de producten in deze box, kun je ze op deze pagina vinden.