Leer hoe je aura’s kunt zien

Een aura is een gekleurd energieveld dat ieder persoon, dier, plant, kristal en zelfs een plaats om zich heen heeft. Onze aura laat onze persoonlijkheid en gezondheid zien, en hoe wij ons voelen. Er zijn verschillende manieren om je aura waar te nemen. Door helderwetendheid (door je zesde zintuig te gebruiken) kun je intuïtief aanvoelen welke kleur(en) iemands aura heeft. Je kunt de kleur van aura’s voelen door je handen in iemands energieveld te leggen. En door helderziendheid (door je derde oog te gebruiken) kun je aura’s zien.

Iedereen kan aura’s waarnemen! Het is niet moeilijk. Hieronder worden 3 technieken genoemd om je aura waar te nemen. Let op: deze technieken werken niet als je gestresst of heel erg druk bent. Zorg dat je ontspannen bent voordat je aan de oefening begint, bijvoorbeeld door te mediteren voordat je aan de oefening begint.

Intuïtief

Heb je wel eens gehad, dat je bij een persoon aan een bepaalde kleur dacht? Je wist (onbewust) intuïtief welke kleur aura deze persoon had. Dit kan je ook inzetten om de kleur van een aura bewust waar te nemen, en ook om je eigen aura waar te nemen. Je kunt in stilte aan jezelf vragen welke kleur je aura heeft. Het kan helpen om je ogen te sluiten terwijl je dat doet. Je zult merken dat je een kleur ziet of dat je de naam van de kleur hoort.

Voelen

Sommige mensen kunnen de kleur van een aura voelen. Door je hand in iemands energieveld te leggen, kan je voelen welke kleur de aura heeft. Zo voelt rood als energiek en hartstochtelijk, terwijl groen juist wat frisser voelt. Iedere kleur voelt anders aan! Een aura voelen gaat het beste met je ogen dicht. Leg je handen in je eigen aura, of dat van iemand anders, en vraag je af wat je voelt. Je zult merken dat je een bepaald gevoel krijgt wat je aan een kleur kan koppelen.

Zien

Een andere manier om je aura waar te nemen is door je derde oog te gebruiken. Zorg dat er zacht licht is in de ruimte om je heen. Houd je vingertoppen tegen elkaar en haal ze langzaam uit elkaar. Je zult ene fijne energiedraad zien die de vingers verbind. Als het niet lukt, kun je afwisselen met een donkere, lichtgekleurde of lichte ondergrond.

Als je de energiedraden hebt gezien, kun je gaan oefenen om de kleur te zien. Ga voor een witte muur staan en houd je hand voor je met de vingertoppen naar boven. Focus je op een punt net naast je hand, op de muur. Je zult merken dat je de energie die je bij de vorige oefening hebt gezien, nu ook ziet. Focus je op een plek waar je de energie ziet. Eerst zal het verdwijnen, maar daarna weer zichtbaar worden. Blijf jezelf focussen op die plek, en op den duur zal je een kleur zien!

Voor alle technieken geldt: lukt het niet, blijf het dan iedere dag oefenen tot het wel lukt. Zorg ook dat je voldoende ontspannen bent als je aan de oefening begint. Iedereen kan aura’s waarnemen!

Wil jij je nog verder verdiepen in aura’s? Word dan Cosmic Box member en ontvang de aura box! In deze box vind je een full size auraspray van 50ml, een smudge set met salie en palo santo om je aura te reinigen, een beschermend kristal: sneeuwvlok obsidiaan, een muurhanger met maanfasen en set van 8 aurakaarten, waarmee je jouw aurakleur kunt ontdekken. Als digitale bonus ontvang je een het ebook ‘alles over aura’s.