Manifesteren met de maan

Manifesteren met de maanfasen

De maan heeft verschillende maanfasen en elke fase heeft zijn eigen spirituele betekenis. De energie van deze maanfasen kan jou helpen met manifesteren. Hierbij een korte beschrijving wat de maanfases betekenen voor jouw manifestaties.

Nieuwe maan

De nieuwe maan symboliseert een nieuw begin. Gebruik deze periode om te bedenken wat je de komende tijd wilt manifesteren en om te rusten. Maak plannen voor de komende tijd en visualiseer je intenties. Dit is de periode waarin inzichten worden verkregen voor nieuwe intenties. Het beste moment om vooruit te kijken, plannen te smeden en nieuwe dingen uit te proberen.

Zet je intenties met de steen Aquamarijn om je intenties nog meer kracht bij te zetten.

Affirmaties

Ik ben bereid om het nieuwe te ontvangen.

Ik kan alles bereiken wat ik wil.

Alles wat ik doe is succesvol

Eerste kwartier

Nu is het tijd om actie te ondernemen! Heb vertrouwen in je kunnen en start met het werken aan je doel. Als je uitdagingen tegen komt, bedenk dan manieren om deze te overkomen. Tijdens deze maan is het goed om je intenties nog een keertje aan te scherpen. Dit is hét moment om daadwerkelijk stappen te zetten om je intentie tot bloei te laten komen.

Gebruik hiervoor de steen Carneool om extra kracht bij te zetten.

Affirmaties

Ik durf te zien wat nodig is

Ik durf te doen wat nodig is

Ik vertrouw op het groter geheel

 

Volle maan

In deze fase ben je op je hoogtepunt, met al je kracht en energie. Gebruik deze fase om te oogsten wat je hebt gezaaid en om los te laten wat je niet meer dient. Tijd voor vergeving, dankbaarheid en overgave. Om verder te kunnen, moet je durven loslaten. Let ook op de signalen van het universum. Het zal je laten zien of je op de goede weg zit, of wat er nodig is om daar te komen. Loslaten is het geschenk van de volle maan, zodat je ruimte krijgt voor je nieuwe intenties.

Een zonnesteen kan je hierbij helpen. Let ook op de signalen van het universum. Het zal je laten zien of je op de goede weg zit, of wat er nodig is om daar te komen.

Affirmaties

Ik krijg wat ik verdien

Ik oogst wat ik gezaaid heb

Ik laat los wat mij niet meer dient

Laatste kwartier

Deze fase is het goede moment om te evalueren waar je de afgelopen weken aan hebt gewerkt. Probeer projecten af te ronden zodat jij straks klaar bent voor de volgende maancyclus. Reflecteer of je intenties zijn uitgekomen, of dat je ze moet bijstellen voor de volgende nieuwe maan.Neem in deze fase de tijd om te reflecteren en voel wat er niet meer bij je past en laat dat los. Het is tijd om op te ruimen en ruimte te maken. Wat wil je meenemen naar een volgende maancyclus en wat wil je achter je laten?

Gebruik de steen citrien om nog meer dankbaarheid te voelen voor alles wat je al hebt bereikt.

Affirmaties

Ik krijg wat ik verdien

Ik oogst wat ik gezaaid heb

Ik laat los wat mij niet meer dient.