Nieuwe maan in Leeuw – zondag 8 augustus 2021

Op zondag 8 augustus om 15.50 staat de nieuwe maan in het teken Leeuw. Het is een moment om stil te staan bij onze grootste dromen en hartsverlangens. Lees verder om te zien hoe je deze energie kunt inzetten.

Leeuw

Deze nieuwe maan staat in het vaste teken Leeuw. Dit is het 5e teken van de dierenriem, met als element vuur. Met de zon als heerser is Leeuw een teken dat graag gezien wil worden en in de spotlight wil staan, maar Leeuw is ook het teken van het innerlijk kind en van plezier makenLeeuw is creatief, enthousiast en gul, maar kan soms ook erg trots en dramatisch zijn.

Deze nieuwe maan

Een nieuwe maan staat voor het begin van een nieuwe cyclus. Dit is een krachtig moment om intenties te zetten en je hartsverlangens te manifesteren. Tijdens deze nieuwe maan in Leeuw kunnen we veel energie hebben en de behoefte hebben aan nieuwe dingen, maar we kunnen ook impulsief worden. Deze maan zou grote, onverwachte veranderingen teweeg kunnen brengen, sta dus open voor verandering en probeer niet geforceerd vast te houden aan gewoontes of routines die je misschien helemaal niet meer dienen. Dus go with the flow, maar word niet te impulsief of grootmoedig. Leeuw durft groots te dromen, deze energie kun je in je voordeel gebruiken om écht in jezelf en in je manifestaties te gaan geloven.

We mogen dus echt onze dromen najagen en deze waarmaken door te manifesteren. Voel voor jezelf: Wat zijn mijn grootste verlangens? Wat wil ik graag zien gebeuren in mijn leven? Wat wil ik ervaren? Laat je fantasie de vrije loop, wees een beetje speels en durf alles op te schrijven waar je hart naar uit gaat. Met deze tips kun je precies manifesteren waar jij van droomt.

Je hebt nu gelezen hoe je de nieuwe maan in Leeuw het beste kunt inzetten, wil je altijd op de hoogte zijn van de energie van de volle en nieuwe maan? Abonneer op de gratis nieuwsbrief om altijd de nieuwste blogposts te zien!