Tekens uit het universum

Ken je dat? opeens komt er een goed idee, belt net diegene op waar je aan denkt of je ziet altijd dezelfde getallen oppoppen. Dat is niet voor niks, dat zijn tekens uit het universum. Veel mensen doen er niks mee en merken ze niet eens op. Andere zullen zeggen, dat was zo toevallig. En sommige weten, dit is een teken uit het universum.
Ik heb dit met liedjes en met getallen. Ik heb regelmatig dat er een liedje oppopt. En dat zijn de meest uiteenlopende liedjes. Omdat ik dit weet ben ik altijd nieuwsgierig wat het liedje voor betekenis heeft en soms zoek ik de tekst op als ik het niet helemaal kan plaatsen. En altijd is het een mooie reminder, iets waar ik meer aandacht aan mag geven en zeg ik ‘dankjewel universum’,
Maar ik heb het ook met getallen. Sommige getallen kom ik overal tegen, op de digitale klok, kenteken dat voor me rijdt, opening van een bladzijde… altijd dat getal van 4 cijfers… dat is toch bizar?
Hierbij een getallenoverzicht van getallen die je vast wel herkent. Maar let vooral op WANNEER je ze ziet. Want dat is ook erg bepalend natuurlijk.
Misschien nog wel belangrijker dan weten waar een teken vandaan komt, is begrijpen hoe tekens zich kunnen manifesteren. Een teken krijg je meestal visueel, maar het kan ook een geur, geluid of aanraking zijn. Of een ingeving, intuïtief gevoel of een droom. Wanneer je bewust of onbewust een vraag of een probleem aan het universum voorlegt, hebben mensen die je pad kruisen vaak een teken of een boodschap voor je. Als je hier rekening mee houdt en echt luistert naar de mensen die je tegenkomt, kun je boodschappen krijgen van een opmerkelijke wijsheid en informatie oppikken die je leven kan veranderen. Het kan ook zijn dat je ’toevallig’ een gesprek met een ander opvangt en hierin een teken verborgen ligt.Het ontvangen van tekens gaat makkelijker via een meditatie, een wandeling, een rustig moment. Een moment waarbij je niet in je hoofd zit, maar meer in je onderbewuste. Dan komen zomaar de downloads, de juiste antwoorden enzovoort.
Sta de komende dagen open voor alle tekens die je krijgt en dat kan ik allerlei vormen en maten zijn. Cijfers, liedjes, inzichten, mensen waaraan je moet denken. En krijg je tekens of signalen, bedank het Universum dan, want je zult zien dat je ze dan steeds vaker ziet.