MAGISCH PLATFORM

The Cosmic Tribe

Een plek om te verbinden

join de tribe

Ben jij klaar voor een transformatie?

The Cosmic Tribe is voor jou als je:

☽ klaar bent met alleen maar in de doe-modus zitten, en je jouw masculine en feminiene energie weer in balans wilt brengen

☽ het contact met je intuïtie kwijt bent, je dit weer wilt terugvinden en op deze super power wilt kunnen vertrouwen

☽ je niet bang bent om de confrontatie met jezelf aan te gaan en je schaduwkant aan te kijken, omdat je weet dat daar achter transformatie en groei ligt

☽ verbinding zoekt met anderen die ook bezig zijn met deze onderwerpen, maar je weet niet waar je contact kan leggen met gelijkgestemden

ik wil aanmelden
Ik verlang naar een wereld waarin:

Feminiene kwaliteiten zoals intuïtie, vertragen en verbinden net zo veel geprezen worden als masculine kwaliteiten zoals doen, werken en dingen bereiken.

Wist je dat meer dan 15% van de bevolking in Nederland een burn-out heeft of burn-out klachten ervaart? Dat kan zo niet langer.

Ik wil jou met de community laten zien dat door je te verbinden met je feminiene energie je een fijner leven kan gaan leiden. Een leven vanuit flow en verbinding met jezelf.

De community gaat je helpen om terug te komen in je feminiene kracht, zodat jij jezelf kunt transformeren en weer kunt vertrouwen op je intuïtie.

Dat wil ik ook

my soul is yearning for water

less yang, more yin

– Fia

Join the tribe

We verwelkomen jou met open armen in onze magische community!

1 maand – 11,-

☼ Maandelijks masterclasses door verschillende experts

☼ Community om met soul sisters te verbinden

☼ Toegang tot meditatie bibliotheek

☼ Opdrachten om nog verder de diepte in te gaan en jezelf te transformeren

direct toegang

Dit kan je verwachten:

Veelgestelde vragen

The Cosmic Tribe bestaat uit een platform waar je gaat leren over onderwerpen als intuïtie, je vrouwelijke energie inzetten, astrologie, de maan, transformatie en schaduwwerk. In deze (online) vrouwencirkel worden iedere maand masterclasses gegeven door experts over deze onderwerpen en ontmoeten we elkaar tijdens live rituelen.

De community is er om jou te helpen in je ontwikkeling en om like-minded soul sisters te ontmoeten, zodat je gesteund wordt in je spirituele reis en nieuwe vriendschappen kan sluiten. In de Cosmic Library vindt je meditaties, opdrachten en podcasts om nog verder de diepte in te gaan en jezelf te transformeren.

De community is er voor jou! En zeker als jij je in de onderstaanden punten herkent:

– je bent klaar met alleen maar in de doe-modus zitten, en je wilt je vrouwelijke en mannelijke energie weer in balans brengen

– je bent het contact kwijt met je intuïtie, en wilt dit weer terugvinden en op deze super power kunnen vertrouwen

– je zoekt verbinding met anderen die ook bezig zijn met spiritualiteit, maar je weet niet waar je contact kan leggen met gelijkgestemde vrouwen

– je bent niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan en je schaduwkant aan te kijken, omdat je weet dat daar achter transformatie en groei ligt

– je bewuster wilt leven, en klaar bent om jezelf persoonlijk te ontwikkelen maar niet goed weet waar je moet beginnen

– je wilt meer rust ervaren, naar binnen keren en de verbinding met jezelf weer vinden

Ja! Ook dan is de community voor jou geschikt. Het is juist fijn om te connecten met andere members in de tribe, zodat je meteen vanaf de start van je spirituele reis gesteund voelt en met anderen hier over kunt praten.

De masterclasses, opdrachten en meditaties zullen je helpen te ontdekken welke thema’s bij jou passen.

De community kost 11,- per maand.

Het bedrag wordt iedere maand rond dezelfde dag afgeschreven als dat je member bent geworden. Dus ben je op de 4e member geworden? Dan wordt het bedrag ook op de 4e afgeschreven. Je kunt ook kiezen voor een 3 maandelijks membership.

Dit is een maandelijks abonnement. Je kunt je membership iedere maand opzeggen en zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste maand!

Wanneer je voor het 3 maanden of 12 maanden membership hebt gekozen, kun je na je eerste 3 of 12 maanden opzeggen.