ZATERDAG 10 SEPTEMBER

Transform dagretreat

schaduwwerk, heling en transformatie

doe mee aan het retreat

Ben jij klaar voor een transformatie?

Transform dagretreat is voor jou als je:

Je schaduwkant wilt aankijken en er aan wilt werken, zodat jij een diepe transformatie in gang kan zetten

Wilt ontdekken wat jou tegenhoudt ten volle te leven

Limiting beliefs wilt herkennen en deze wilt ombuigen

Je kanaal wilt opschonen zodat jij in staat bent heldere boodschappen door te krijgen

Je helingsproces in gang wilt zetten, zodat jij weer in je eigen kracht kunt gaan staan

Verbinden met gelijkgestemde vrouwen en met je ziel

ik wil aanmelden
Ik help jou transformeren door:

je schaduwkanten aan te kijken en jouw helingsproces in gang te zetten

In je schaduwkant ligt alles verborgen wat je van jezelf afwijst of onderdrukt. Het zijn de minder leuke kanten aan jezelf, die je niet toe laat om er te zijn. In je schaduw kunnen emoties, karaktereigenschappen, herinneringen, angsten en trauma’s verborgen liggen.

Hoe meer je deze kanten van jezelf op afstand wilt houden, hoe meer aandacht ze van je zullen vragen. Ze kunnen er voor zorgen dat je geen (zakelijk) succes hebt, je relaties kunnen er door stuk lopen en ze kunnen je zelfs fysiek ziek maken. Je schaduwkant houdt je tegen ten volle te leven.

Wanneer je met schaduwwerk begint trek je deze kant van jezelf uit de schaduw en zet het in het licht, zodat het gezien mag worden. Door hier aan te werken, kun je jezelf helen, limiting beliefs opheffen en jezelf transformeren.

In dit dagretreat ga ik je helpen met het aankijken van je schaduwkant en jouw helingproces in gang zetten, zodat jij jezelf kunt transformeren en weer kunt vertrouwen op je intuïtie en je leven ten volle kunt leven!

Dat wil ik ook

The transformation of the world is brought

by the transformation of oneself

– Jiddu Krishnamurti

Programma

Dit kan je verwachten op zaterdag 10 september

09:15

Reis door je onderbewuste

Ik begin de dag door een veilige space te creëren en krachtig energieveld neer te zetten, zodat iedereen in de cirkel zich veilig voelt om het diepe werk aan te gaan. Daarna starten we de reis: in deze meditatie gaan we afreizen naar de diepe lagen van jouw onderbewustzijn. Hier liggen jouw schaduwkanten opgeslagen.Door middel van een geleide meditatie met visualisatie gaan we jouw schaduwkant aankijken en in het licht zetten.

Transform dagretreat

11:00

Schaduwwerk

In je schaduwkant ligt alles verborgen wat je van jezelf afwijst of onderdrukt. Het zijn de minder leuke kanten aan jezelf, die je niet toe laat om er te zijn. Ze kunnen er voor zorgen dat je geen (zakelijk) succes hebt, je relaties kunnen er door stuk lopen en ze kunnen je zelfs fysiek ziek maken. De eerste stap naar transformatie is door jezelf bewust te zijn van je schaduw en deze aan te kijken. Door je intuïtie gaven te gebruiken, ga je ontdekken wat er in je schaduw verborgen ligt. Ik ga je helpen om je schaduwkant te ontdekken.

12:30

Lunch

Caroline maakt een heerlijke vegetarische lunch voor jou (vegan ook mogelijk). Na de lunch is er de mogelijkheid om te wandelen in de bosrijke omgeving.

13:30

Healing

De krachtige energie die vandaag in de cirkel ontstaat zal er voor zorgen dat je in staat bent om de eerste stappen tot heling te zetten.
Door middel van visualisaties, intuïtief schrijven en andere oefeningen zullen we starten met het loslaten van zware energie en zetten we jouw helingsproces in gang.

15:00

Helende breathwork sessie

door ademcoach Caroline Thijs

Het laatste onderdeel van het retreat bestaat uit een helende breathwork sessie. Door ademtechnieken te gebruiken, helpt Caroline je je onderbewustzijn te bereiken. Daar kun je aan het licht brengen wat je tegenhoudt ten volste te leven. Door het licht op deze donkere kant te schijnen, kun je angst en verdriet loslaten en doorbreek je mentale, fysieke en emotionele blokkades. Caroline creëert een veilige space en begeleid je in het proces.

16:00

Afsluiting + einde

Aan het einde van de dag delen we onze ervaringen en geef ik je tips hoe jij met je schaduw kan blijven werken en jezelf kan helen.

Je krijgt een fijne goodiebag mee naar huis!

Dit kan je verwachten:

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten op het retreat?

In dit dagretreat ga ik je helpen met het aankijken van je schaduwkant en jouw helingproces in gang zetten, zodat jij jezelf kunt transformeren, weer kunt vertrouwen op je intuïtie en je leven ten volle kunt leven!

Dit doen we door af te reizen naar je onderbewuste en je schaduwkant in het licht te zetten. Pas wanneer je je bewust bent van je schaduw kun je deze gaan transformeren. Door verschillende oefeningen te doen, gaan we je beschermingsmechanismen en limiting beliefs ombuigen en gaan we jouw helingproces in gang zetten. We zullen de dag afsluiten met een helende breathwork sessie door ademcoach Caroline Thijs.

De dag is inclusief vegetarische lunch (vegan ook mogelijk) en goodiebag en er is plaats voor 7 deelnemers.

Voor wie is het retreat geschikt?

Dit retreat is er voor jou! En zeker als jij je in de onderstaanden punten herkent:

Je wilt je schaduwkant wilt aankijken en er aan werken, zodat jij een diepe transformatie in gang kan zetten

Je wilt ontdekken wat jou tegenhoudt ten volle te leven

☽ Je wilt limiting beliefs herkennen en deze ombuigen

Je wilt je kanaal opschonen zodat jij in staat bent heldere boodschappen door te krijgen

Je wilt je helingsproces in gang zetten, zodat jij weer in je eigen kracht kunt gaan staan

Je wilt verbinden met gelijkgestemde vrouwen en met je ziel

Is deze dag ook voor mij geschikt als ik nog maar net bezig ben met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling?

Ja! Ook dan is de retreat voor jou geschikt. Je kunt naar mijn mening niet vroeg genoeg beginnen met schaduwwerk en transformatie. Hoe eerder je dit doet, hoe bewuster je van jezelf wordt. Zo kan je naar een hogere energiefrequentie stijgen, zodat je ook stijgt in je bewustzijn.

Waar en wanneer vindt het retreat plaats?

Het retreat vindt plaats op zaterdag 10 september in Roosendaal, in de yurt op het terrein van Caroline Thijs. Zodra je aan hebt gemeld, ontvang je de locatie gegevens.

Wat is de investering?

Je doet mee aan het dagretreat voor €111 (€99 als je mee doet als early bird).

Dit bedrag is inclusief: koffie & thee, vegetarische (of vegan) lunch, deelname aan het retreat, goodiebag en 1 maand toegang tot The Cosmic Tribe.

Kan ik in delen betalen?

Je kunt er voor kiezen om in 2 delen te betalen. Als je dit wilt, neem dan even contact met mij op via hi@thecosmictribe.nl dan maak ik een betaallink voor je aan!

Wat gebeurd er als ik heb betaald en ik kan onverwachts niet meer komen?

Wanneer je onverwachts niet meer kunt komen, zullen wij samen naar een oplossing zoeken! Dit retreat wordt meerdere keren per jaar gegeven, dus we kunnen je deelname doorschuiven naar een volgende editie.