Volle maan in Kreeft – dinsdag 18 januari

Op dinsdag 18 januari vindt er een volle maan plaats in het teken Kreeft. Een volle maan heeft vaak veel invloed op onze energie en onze stemming, en is ook het goede moment om dingen los te laten! In deze blog lees je hoe je de volle maan energie in kunt zetten.

Kreeft energie

Deze volle maan vindt plaats in het waterteken Kreeft. Dit is het 4e teken van de dierenriem en met de Maan als heerser is dit teken zorgzaam, gevoelig, liefdevol, emotioneel en beschermend. Kreeft is een zeer intuïtief teken dat stemmingen en energie heel goed aan kan voelen.

De energie van deze volle maan

Kreeft staat voor je huis, thuis en familie. In deze yin periode (winter) is het heerlijk om gebruik te maken van deze energie door je terug te trekken. Maak van je huis een fijne plek met etherische olie, kaarsjes en kristallen. Dit is een goed moment om te journalen over je emoties. Wat wil je loslaten deze periode? Welke successen heb je het afgelopen jaar behaald? Keer naar binnen en reflecteer. Dit is hét moment daar voor! Een fijne yin-yoga les kan hier ook goed bij helpen!

Vanaf 18 januari loopt de planeet Uranus weer direct. Deze planeet staat onder andere voor vernieuwing en intuïtie. Omdat het zeer gevoelige teken Kreeft ook intuïtief is, kan deze kosmische gebeurtenis voor een hele sterke intuïtie zorgen. Voel daarom intuïtief aan welke vernieuwing jij in je leven aan wilt brengen. De vernieuwing die jij in je leven wilt, kan door Uranus versneld worden!

Je weet nu hoe je deze volle maan in kunt zetten: journal over je emoties en wat je los wilt laten. Maak van je huis een fijne plek waarin jij je veilig voelt en verwacht een zeer sterke intuïtie!

Meer leren over de maan? Schrijf in op de nieuwsbrief en download onze gratis Moon Guide: hiermee leer jij manifesteren met de magische maanfasen.