Volle maan in Steenbok donderdag 24 juni 2021

Op donderdag 24 juni om 20:40 staat de volle maan in het teken Steenbok. Als je de dagen rondom deze maan merkt dat je slechter slaapt, veel droomt en heel weinig energie hebt, dan zou dat wel eens door de volle maan kunnen komen. De energie is tijdens een volle maan op zijn sterkst en dat speelt ook met ons energielevel. In deze blogpost lees je hoe je kunt werken met deze energie.

Steenbok

Deze volle maan staat in het kardinale teken Steenbok, dit is het 10e teken van de dierenriem met als element aarde. Steenbok is hardwerkend, ambitieus en gestructureerd, maar is ook streng en serieus en kan daarom soms vergeten om plezier te maken.

Het effect van deze maan

De energie van deze volle maan kan erg intens aanvoelen, misschien ben je wat strenger voor jezelf dan normaal en merk je dat je deze dagen toch iets minder pauze pakt en alsmaar door werkt. Dit is het moment om extra lief voor jezelf te zijn en op te letten dat je niet te lang door blijft hobbelen om die to-do list af te werken. De maan maakt een positief aspect met Jupiter en dat zorgt voor geluk, optimisme en eerlijkheid. Maak hier gebruik van en ga dit weekend lekker socializen! Zo breng je die balans tussen werk en plezier hebben ook weer terug.

Volle maan ritueel

Een volle maan is het perfecte moment om na te gaan wat jij los mag laten. Zeker nu er na eclips-seizoen van alles in ons leven veranderd kan zijn, is het goed om de tijd te nemen om te reflecteren. Op welke momenten ben jij te streng voor jezelf? Welke gewoonten dragen hieraan bij? Schrijf op wat jou niet meer dient, je kunt daarna het papier verbranden om zo letterlijk deze gewoonten in rook te zien opgaan. Nadat je hebt losgelaten kun je een liefdevolle brief aan jezelf schrijven waarin je jezelf vergeeft. Het ideale kristal voor deze maan is rozenkwarts, mediteer met dit mooie kristal voor meer zelfliefde nadat je de brief aan jezelf hebt voorgelezen.

Wist je dat er in de shop een self-love kristallenset te vinden is? De rozenkwarts vind je ook in deze set.