Volle maan in Stier (eclips) – vrijdag 19 november 2021

Op vrijdag 19 november staat de volle maan in het teken Stier. Deze volle maan is een gedeeltelijke maansverduistering (eclips), dus de energie is net even anders dan bij andere volle manen. Lees in deze blogpost hoe je met deze energie om kunt gaan.

Stier

Deze volle maan vindt plaats in het aardeteken Stier, dit 2e teken van de dierenriem is een doorzetter, houdt van comfort en is sensueel (Niet te verwarren met seksueel!). Stier kan soms materialistisch zijn, maar Stier heeft daardoor een oog voor schoonheid en een fijne, comfortabele sfeer. Lekker eten, mooie kleding/interieur etc, de fijnste music playlists.

Eclips seizoen

Eclips seizoen (tijdens Schorpioen seizoen) is een transformatieve periode die er is om jou de juiste kant op te sturen en je stappen te laten zetten in de richting die het beste bij jou past. Er kunnen tijdens deze periode deuren voor je opengaan, of juist dichtgeslagen worden. Grote kansen kunnen op je pad komen, of juist wegvallen. De volle maan staat daarbij in het teken van eindes en de nieuwe maan gaat over een nieuw begin. Op 26 mei 2021 vond er een volle maan eclips plaats in het teken Boogschutter, misschien is er in die periode een einde gekomen aan een bepaald hoofdstuk van je leven en ging je weg bij je werk of liet je een relatie of vriendschap achter je. We zitten nu dus weer in zo’n ‘keerpunt’. Welke kant het ook op gaat, wees flexibel en sta open voor verandering.

Even niet manifesteren

Wat kun je nu het beste doen tijdens deze eclips? Eclips seizoen wordt vaak als chaotisch ervaren, er kunnen ineens veel veranderingen plaatsvinden in je leven en de wind geeft je een duwtje in de juiste richting. Dit wil zeggen dat je wel kunt willen manifesteren, maar hoe je het ook wendt of keert, the universe knows best. Tijdens eclips seizoen kun je je uitgebreide manifestatie rituelen dus beter even laten liggen. Als je voelt dat je iets los te laten hebt tijdens deze volle maan dan kan dat zeker, maar voel wel even goed of dit wel écht een afgesloten hoofdstuk is, or let the eclipse decide for you. Eigenlijk mogen we ons gewoon even laten meenemen in deze stroomversnelling en niet te veel weerstand bieden.

Self care en overgave

Met de energie van Stier en daarbij de chaos om ons heen kun je het nu misschien wel extra goed gebruiken om jezelf lekker in de watten te leggen. Gebruik een gezichtsmaskertje en je favoriete scrub, zet een leuke feel good movie aan en geniet. Hoe hoger je frequentie en vertrouwen in het universum, hoe meer je in overgave door deze ‘chaos’ kunt fladderen.

Je weet nu hoe je het eclips seizoen in overgave kunt doorkomen, wil je graag op de hoogte blijven van de energie van de maan en weten hoe je hiermee kunt manifesteren? Abonneer je hier op de nieuwsbrief en laat je inbox vullen met magie. (Geen spam, dat beloven we.)