Volle maan in Tweelingen – zondag 19 december 2021

Op zondag 19 december vindt er een volle maan plaats in het teken Tweelingen. Een volle maan heeft vaak veel invloed op onze energie en onze stemming. Na een heftig en chaotisch eclips-seizoen is dit een positievere maan! In deze blogpost lees je meer over deze energie.

Tweelingen energie

Deze volle maan vindt plaats in het luchtteken tweelingen, dit is het 3e teken van de dierenriem en met Mercurius als heerser is dit teken erg intellectueel, nieuwsgierig en sociaal.  Het is een communicatief sterk teken dat graag nieuwe dingen leert en makkelijk met veel verschillende soorten mensen omgaat omdat ze zich makkelijk kan aanpassen.

De energie van deze maan

De planeet Jupiter heeft een positieve invloed op deze volle maan, dit maakt dat het een mooie tijd is voor open en eerlijke gesprekken met een vriend(in) of werkrelatie. Jupiter legt een vergrootglas op alles waar deze planeet contact mee maakt, dus met een volle maan in Tweelingen die van zichzelf al goed is voor communicatie, netwerken en contacten leggen, zorgt Jupiter ook nog voor eerlijkheid en openheid. Zijn er belangrijke gesprekken die gevoerd moeten worden, of is er iets dat je al een tijdje kwijt wilt aan iemand maar je weet niet zo goed hoe? Dit is je moment om het gesprek aan te gaan, er is een grotere kans dat er een fijn en vloeiend gesprek kan ontstaan. Een volle maan is natuurlijk een tijd van loslaten, op deze manier kun je dus wellicht verbaal je hart luchten en op die manier loslaten wat er op je hart ligt.

Er is tijdens deze volle maan wel een kans dat er wat spanning of onenigheid kan ontstaan in relaties, houd je ogen dus open voor eventuele spanningen of meningsverschillen en maak gebruik van de positieve energie die op dit moment rond communicatie ligt, zodat je op een positieve manier je gevoelens en gedachten kunt uiten.

Je weet nu meer over de volle maan in Tweelingen en de energie rondom deze maan. Vind je dit interessant en zou je graag meer willen leren over manifesteren met de maanfases? We hebben speciaal voor jou een Masterclass ontwikkelt waarin je kunt leren manifesteren met de maan! Klik hier om een kijkje te nemen.