Volle maan in Waterman – zondag 22 aug 2021

Op zondag 22 augustus om 14.01 uur staat de volle maan in het teken Waterman. Dit is de tweede volle maan in Waterman dit jaar, lees verder om te zien hoe je met deze energie kunt werken!

Waterman

Deze volle maan staat in het vaste teken Waterman, dit is het 11e teken van de dierenriem met als element lucht. Waterman is origineel, innovatief, excentriek en toekomstgericht. Net als de andere luchttekens is het een intellectueel teken. Waterman is het teken van het collectief. Groepen, vriendschappen en verenigingen zijn belangrijk voor waterman maar ze verlangt ook naar vrijheid. Waterman kan ook onvoorspelbaar en afstandelijk zijn en vindt het moeilijk om over emoties te praten.

Het effect van deze maan

Een volle maan in Waterman kan grote veranderingen teweeg brengen, zorg dus dat je dit durft te omarmen en niet krampachtig wil blijven vasthouden aan situaties die jou niet meer dienen. Lucky Jupiter staat vlakbij deze volle maan en dat maakt het een erg positieve maan! Deze planeet neemt namelijk geluk, expansie, eerlijkheid en misschien zelfs reizen met zich mee. Dit zou daarom een dag kunnen zijn waarop je mooie kansen krijgt of een bijzonder persoon ontmoet die een positief effect op je leven kan hebben! Zeker voor liefdesrelaties is de energie van deze maan erg mooi, vooral als je op zoek bent naar intimiteit en/of commitment. Maar zorg dus wel dat je de blessings met open armen durft te ontvangen, ook als ze ineens alles in je leven lijken te veranderen.

Werken met deze volle maan

Op 24 juli 2021 vond er ook al een volle maan in Waterman plaats, deze energie is dus toen al in gang gezet en kan met deze volle maan weer worden afgesloten. Als je op die dag een maanritueel hebt gedaan, lees dan even terug in je journal welke thema’s er speelden. Was er iets specifieks dat je met die maan wilde loslaten? Reflecteer even voor jezelf om te zien of je dit écht achter je hebt kunnen laten. Deze volle maan is namelijk het perfecte moment om nogmaals je focus op dit thema te leggen en te zien of je het echt achter je hebt kunnen laten, of nog niet helemaal.

Je weet nu meer over deze tweede volle maan in waterman. Wil je altijd op de hoogte blijven van de energie van de volle en nieuwe maan? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief!