Volle maan in Vissen – dinsdag 21 september 2021

Op dinsdag 21 september staat de volle maan om 01.54 uur in Vissen. Als je wacht op goed nieuws zou dit wel eens het moment kunnen zijn waarop je dat positieve bericht ontvangt! Lees verder om precies te zien hoe je met deze energie kunt werken.

Vissen (Pisces)

Deze volle maan staat in het beweeglijke teken Vissen, dit is het 12e teken van de dierenriem met als element water. Vissen is sensitief, intuïtief, empathisch en artistiek. Aan de andere kant kan Vissen soms ook de neiging hebben om te willen ontsnappen aan de realiteit en is daarom echt een dagdromer. Ook heeft Vissen soms moeite met het bewaken van grenzen.

De volle maan

De energie van deze volle maan kan erg intens aanvoelen. De maan en het teken Vissen staan allebei direct in verbinding met het element water, met je intuïtie en met emoties. Een volle maan in een waterteken kan emotioneel zwaar aanvoelen, laat je gevoelens en emoties er zijn en probeer er niet aan te ontsnappen. Een volle maan in een waterteken is perfect voor zelfreflectie, kijk even terug en stel jezelf vragen om een helder beeld te krijgen van de afgelopen maand. Welke relaties, gewoonten of herhalende gedachten in je leven dienen je niet meer?
Schrijf op wat je wilt loslaten. Je kunt bijvoorbeeld een douchemeditatie zoeken op YouTube en visualiseren dat alles wat jou niet meer dient, van je af wordt gespoeld en wegstroomt door het doucheputje.

Het effect van deze maan

Tijdens deze volle maan zou je wel eens goed nieuws kunnen ontvangen! Als je al een tijdje wacht op een manifestatie die je wil laten uitkomen, zou dit best eens het moment kunnen zijn dat je dat positieve bericht krijgt. Sta dus open voor mooie kansen en gebeurtenissen.
Neem een openminded houding aan waarin je op ieder moment kunt verwachten dat er een wonder kan gebeuren. 😉

Het is een mooi moment om (zakelijke) deals te sluiten, bezig te zijn met persoonlijke en spirituele groei en vooruit te plannen. Let op: Als je contracten te tekenen hebt, administratie al een tijdje links hebt laten liggen of een belangrijk gesprek moet voeren, doe dat dan nog even vòòr 27 september, want dan komt Mercurius Retrograde eraan en dan wil je dit soort zaken liever vermijden (of dubbelchecken!). Hierover volgt nog een blogpost.

Je weet nu hoe je kunt werken met de energie van de volle maan in Vissen! Abonneer je hier op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de energie van de nieuwe en volle manen!