Ontvang gratis de online class + meditatie

‘Ontdek je intuïtieve gifts’ 

Schrijf in op de nieuwsbrief

En ontvang de online class en meditatie ‘Ontdek je intuïtieve gifts’ meteen in je mail.

In dit webinar leer je welke intuïtieve gifts er zijn (helderzien, helderweten, heldervoelen, helderhoren)⁠ en hoe je deze gifts in kunt zetten. Met de meditatie die bij de class hoort, ga jij ontdekken welke gift het sterkst ontwikkeld is bij jou. Iedereen heeft namelijk een gift en kan deze inzetten! Wanneer je de class niet ontvangt na inschrijven: check dan je spam.  Leer de taal van jouw ziel

  De afgelopen jaren heb ik mijn intuïtieve gaven sterk ontwikkeld door er veel mee te werken en door te vertrouwen op deze ingevingen. Het heeft mij geholpen om bepaalde keuzes te maken. Maar het heeft me ook geholpen bij het ontvangen van bepaalde inzichten, bijvoorbeeld wanneer ik meditaties doe waar ik om guidance vraag. Als ik niet op mijn intuïtie durfde te vertrouwen en niet wist hoe ik mijn intuïtie kon verstaan, had ik waarschijnlijk de verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven. 

  In de online class ga ik jou leren hoe je jouw gift kunt herkennen en kunt gebruiken: zodat jij je gift ook in kunt zetten om ingevingen en inzichten te ontvangen! 

  Download de OnlINE CLASS EN MEDITATIE
  Ontdek of jij helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend bent

  Iedereen heeft een gift! Je hoeft alleen maar te weten hoe je jouw gift kunt herkennen, en hoe je deze in kunt zetten.   Dit zeggen anderen over de online class:

   Je intuïtie is het hart van jouw ziel. Het is de taal van jouw ziel en de manier waarop jouw ziel met je communiceert. Je intuïtie verbindt je met een hogere intelligentie die je beschermt, die een guide voor je is. En zij weet alles: wat jij wilt in dit leven, welk pad je moet bewandelen en hoe je daar moet komen. 

   In de meditatie die bij de online class hoort, ga je contact maken met je intuïtie en ontdekken welke intuïtieve gift bij jou het sterkst ontwikkeld is, zodat jij weet hoe jij de taal van jouw intuïtie kunt verstaan. Download de class en de meditatie hier:    The Cosmic Tribe

    Magisch platform

     

    The Cosmic Tribe is een magisch platform waar je leert over intuïtie, je feminiene energie inzetten, astrologie, de maan, transformatie en schaduwwerk. 

    VERTEL ME MEER