Veelgestelde vragen

Bekijk hier de vragen die veel gesteld worden.

Over The Cosmic Tribe

The Cosmic Tribe bestaat uit een platform waar je gaat leren over onderwerpen als intuïtie, je vrouwelijke energie inzetten, astrologie, de maan, transformatie en schaduwwerk. In deze (online) vrouwencirkel worden iedere maand masterclasses gegeven door experts over deze onderwerpen en ontmoeten we elkaar tijdens live rituelen.

De community is er om jou te helpen in je ontwikkeling en om like-minded soul sisters te ontmoeten, zodat je gesteund wordt in je spirituele reis en nieuwe vriendschappen kan sluiten. In de Cosmic Library vindt je meditaties, opdrachten en podcasts om nog verder de diepte in te gaan en jezelf te transformeren.

De community is er voor jou! En zeker als jij je in de onderstaanden punten herkent:

– je bent klaar met alleen maar in de doe-modus zitten, en je wilt je vrouwelijke en mannelijke energie weer in balans brengen

– je bent het contact kwijt met je intuïtie, en wilt dit weer terugvinden en op deze super power kunnen vertrouwen

– je zoekt verbinding met anderen die ook bezig zijn met spiritualiteit, maar je weet niet waar je contact kan leggen met gelijkgestemde vrouwen

– je bent niet bang om de confrontatie met jezelf aan te gaan en je schaduwkant aan te kijken, omdat je weet dat daar achter transformatie en groei ligt

– je bewuster wilt leven, en klaar bent om jezelf persoonlijk te ontwikkelen maar niet goed weet waar je moet beginnen

– je wilt meer rust ervaren, naar binnen keren en de verbinding met jezelf weer vinden

Ja! Ook dan is de community voor jou geschikt. Het is juist fijn om te connecten met andere members in de tribe, zodat je meteen vanaf de start van je spirituele reis gesteund voelt en met anderen hier over kunt praten.

De masterclasses, opdrachten en meditaties zullen je helpen te ontdekken welke thema’s bij jou passen.

De community kost 11,10 per maand. Je kunt ook kiezen voor een voordeliger membership van 3 maanden (25,-) of van 12 maanden (97,-).

Het bedrag wordt iedere maand rond dezelfde dag afgeschreven als dat je member bent geworden. Dus ben je op de 4e member geworden? Dan wordt het bedrag ook op de 4e afgeschreven. Je kunt ook kiezen voor een 3- of 12 maandelijks membership.

Wil je geen tribe member meer zijn? Zeg dan 5 dagen vóór de volgende afschrijving op (dit kan je in je account vinden). Zo kunnen wij je abonnement op tijd pauzeren en de afschrijving tegen houden.

Dit is een maandelijks abonnement. Je kunt je membership iedere maand opzeggen en zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste maand!

Wanneer je voor het 3 maanden of 12 maanden membership hebt gekozen, kun je na je eerste 3 of 12 maanden opzeggen.

Natuurlijk zien wij je niet graag gaan. Maar als je het abonnement stop wilt zetten, is dat geen probleem. Je kunt iedere maand opzeggen en je zit niet vast aan een bepaalde termijn na je eerste maand in de tribe.

Wij hanteren een opzegtermijn van een paar dagen zodat wij je abonnement op tijd kunnen pauzeren. Wil jij geen tribe member meer zijn in de volgende maand? Zeg je abonnement dan 5 dagen vóór de volgende afschrijving op (dit kan je in je account vinden). Zo hebben wij genoeg tijd om je abonnement te pauzeren, zodat er geen volgende afschrijving plaatsvindt.

Je kunt opzeggen door een email te sturen naar hi@cosmicbox.nl.

Betaling

De community kost 8,88 per maand. Je kunt ook kiezen voor een voordeliger membership van 3 maanden (25,-) of van 12 maanden (97,-).

Het bedrag wordt iedere maand rond dezelfde dag afgeschreven als dat je member bent geworden. Dus ben je op de 4e member geworden? Dan wordt het bedrag ook op de 4e afgeschreven. Je kunt ook kiezen voor een 3- of 12 maandelijks membership.

Wil je geen tribe member meer zijn? Zeg dan 5 dagen vóór de volgende afschrijving op (dit kan je in je account vinden). Zo kunnen wij je abonnement op tijd pauzeren en de afschrijving tegen houden.

De betaling van jouw eerste maand voer je uit op de website via iDeal of creditcard. Vlaamse members kunnen met Bancontact betalen. Daarna zal het bedrag iedere maand automatisch geïncasseerd worden, via dezelfde betaalmethode als jouw eerste betaling. De afschrijving is op dezelfde datum als waarop jij member bent geworden (dus als je op 4 mei member wordt, is de volgende afschrijving op 4 juni).

Dat kan. Stuur een email naar hi@cosmicbox.nl met jouw ordernummer, dan versturen wij jouw factuur naar je toe.

Je kunt de factuur ook downloaden in je account.

Webshop

Wij verzenden bestellingen op maandag. Dit betekent dat je je bestelling altijd binnen 5 werkdagen ontvangt!

Je betaalt €4,95 verzendkosten voor een brievenbuspakje, en €7 voor een normaal pakket. Je bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50 (NL) en €75 (BE).

The Cosmic Tribe

You’ve got my attention

Ik wil de tribe uitproberen!

Word member direct opzegbaar

Staat je vraag er niet tussen?

 

Wij staan voor je klaar. Want alleen als jij blij bent, zijn wij dat ook.

Neem contact met ons op